Gęsina, święto Beaujolais Nouveau, Bal Andrzejkowy oraz warsztaty kulinarne, to nic innego jak listopad w Dworek New Restaurant. Przedstawiamy kalendarz wydarzeń.
Listopad 2015
06.11 – 13.12 Gęsina na św. Marcina
Menu sezonowe
Spotkania z cyklu Dworek Underground:
14.11 Salsoteka
Prowadzenie: Salsa Bielsko
godz. 20:00 Wstęp: wolny
19-22.11 Beaujolais Nouveau; weekend z kuchnią francuską
Specjalnie dedykowane menu z lampką młodego wina w tle
Cena pełnego menu: 89zł / osobę
20.11 Warsztaty kulinarne „Gotuj Zdrowo”
Prowadzenie: Marek Zaręba
godz. 18:00 Wstęp 150zł / osoba.
22.11 Warsztaty dla dzieci z cyklu „Gotuj zdrowo z dzieckiem – Ameryka Północna”
Prowadzenie: Paulina Górkiewicz
godz. 15:00 Wstęp 50zł / osoba.
28.11 Bal Andrzejkowy
Muzyja: DJ Willis
godz. 19:00 Wstęp 145zł / osoba.
Na wszystkie wydarzenia konieczna jest wcześniejsza rezerwacja miejsc.