Rozsmakuj się

Otwarcie Akademii Kulinarnej KUCHARNIA i warsztaty „Jadalne Prezenty” w Bielsku-Białej

Już wkrótce, 6 grudnia, w Bielsku zapachnie świętami i bożonarodzeniowymi smakołykami. Wszystko za sprawą warsztatów kulinarnych „Jadalne prezenty”, które zainaugurują otwarcie Akademii Kulinarnej KUCHARNIA.

Święta to czas szczególny, gdy tak naprawdę najbardziej liczy się to, co dajemy Bliskim od siebie, od serca. Własnoręcznie zrobiony prezent przygotowany z myślą o wybranej osobie to najpiękniejsze co możemy podarować, szczególnie jeśli każdy z prezentów to niespotykana rozkosz dla podniebienia!

Już dziś Akademia Kulinarna KUCHARNIA zaprasza na pierwsze w regionie świąteczne warsztaty kulinarne.

12285605_1051383981581068_1130180245_n

Na warsztatach przygotujemy aż 8 wyjątkowych propozycji niezwykłych, pachnących i pysznych jadalnych prezentów, a także nauczymy się, jak każdy z nich pięknie zapakować. 
Wszystkie przygotowane prezenty uczestnicy warsztatów zabiorą ze sobą i będą mogli ofiarować swoim bliskim.
Będziemy szykować coś na słodko i wytrawnie, będą przetwory, przyprawy, trufle, czekoladki  i wiele innych oryginalnych smakołyków, które z pewnością zachwycą obdarowane osoby.

Warsztaty inaugurują otwarcie Akademii Kulinarnej KUCHARNIA, w której regularnie odbywać się będą warsztaty kulinarne dla dzieci i dorosłych, pokazy, prezentacje i wiele innych kulinarnych wydarzeń.

12273017_1049130811806385_449909371_n

Miejsce: INSTYTUT IDEALLIST, Bielsko-Biała, ul. 5 Stawów 4/1
Data: 12 i 13  grudnia, sobota godz.13.00 (przewidywany czas trwania ok. 5 godzin)
Informacja i kontakt w sprawie zapisów:  kucharnia@wp.pl, tel. 668 639 891 lub na miejscu w IDEALLIST
Ilość miejsc ograniczona. Zapisy do 2 grudnia.
Koszt uczestnictwa wynosi 150 zł od osoby i obejmuje udział w warsztatach oraz 8 oryginalnych jadalnych prezentów.

www.facebook.com/events/jadalneprezenty

Warsztaty poprowadzi: Anna Maria – autorka bloga KUCHARNIA http://kucharnia.blogspot.com/. Na stałe współpracuje z branżowym czasopismem Mistrz Branży , dla którego tworzy i pisze felietony,  przepisy i przygotowuje sesje zdjęciowe. Publikowała artykuły i przepisy w magazynie Czas Wina , 2B Style, w internetowym wydaniu  KUKBUK oraz w magazynie internetowym Spring Plate. Od kilku lat zajmuje się prowadzeniem warsztatów i pokazów kulinarnych.