Rozsmakuj się

Tak wyglądały bielskie warsztaty z Kucharnią

W ten weekend w bielskim Instytucie Ideallist odbyły się inauguracyjne warsztaty z Kucharnią pod hasłem „Jadalne Prezenty”.

Przygotowywano coś na słodko i wytrawno. Były przetwory, przyprawy, trufle, czekoladki i wiele innych oryginalnych smakołyków, indywidualnie przyozdobionych i zapakowanych. Z pewnością dla wielu będą one inspiracją do dalszych eksperymentów w kuchni i pomysłem na kolejne prezenty, które można podarować bliskim.

12 i 13 grudnia będzie miała miejsce kolejna edycja warsztatów dla tych, dla których zabrakło miejsc. To ostatni moment na zapisy.

post fb 3

Miejsce: INSTYTUT IDEALLIST, ul. 5 Stawów 4/1
Data: 12 grudnia, sobota godz.13.00 (przewidywany czas trwania ok. 5 godzin) lub 13 grudnia, niedziela godz.13.00 (przewidywany czas trwania ok. 5 godzin)
Informacja i kontakt w sprawie zapisów: kucharnia@wp.pl, tel. 668 639 891 lub na miejscu w IDEALLIST
Zapisy do 10 grudnia. Ilość miejsc ograniczona.
Koszt uczestnictwa wynosi 150 zł od osoby i obejmuje udział w warsztatach oraz 8 oryginalnych jadalnych prezentów.

Poniżej przedstawiamy to, co działo się w zeszłą, mikołajkową niedzielę.

1

DSC00028

2

Wydarzenie dostępne jest pod linkiem https://www.facebook.com/events/792995000809761/

Partnerami warsztatów są:
MŁYNOMAG https://www.facebook.com/Mlynomag/?fref=ts
KROKUS http://www.przetwory.com/
PUFFINS https://www.facebook.com/puffinsy/?fref=ts
BIESKO SMAKUJE https://www.facebook.com/bielskosmakuje/?ref=ts&fref=ts
BESKIDZKA MAMA https://www.facebook.com/BeskidzkaMama/?fref=ts